Ai nii, unohin eilen kertoo, et ärrrsyttävä pissis meidän luokalta rupes aukoon päätään köksäntunnilla, ku tehtiin pullaa. "Oo hiljaa nchan!" mäpä näpäytin et, mä en oo koskaan hiljaa, ja se sano et "Kannattais!" Kysenen tyyppi on ärsyttävä huora-persnaama. Oikeesti. *angstaan angstaan*

Vaasan kaupunginorkesteri kävi hengailemas ja soittamas meidän koululla tänään. Ihan ookoo. Varsinki: "(Seksiorjana) Vuorenkuninkaan luolassa" on niiiin paras biisi.

Alotin tänään sarjisplökien seuraamisen. On kiva kattoo ihan tavallisten tallaajien piirrustuksia (varsinki kun ne osaa piirtää^^).

Tajusin kans, et Nchanaali on aika hyvä nimi plökille. Sen voi ymmärtää lapsellisesti "kanaaliksi" ja sisällön paskuuden perusteella useammin "anaaliksi", mitä sen kyllä oli ideana tarkoittaakkin-.-.

Tänään aloitan tarinan. Realistisen, koulutytöstä kertovan jutun. Fantasia voi olla vivahteena, mutta jutusta on tarkoitus tulla romanttinen koulukertomus, jossa voi olla huumoria niin paljon, että lukija tarvitsee happinaamaria (olenko sairas?). Tyttö voisi olla koulukiusattu tai muuten vain ongelmien keskellä...*häipyy etsimään vihkoa ja kynää, ja hyvät ideatkin pitäisi jostain kaivaa...*